2023. január 30. hétfő Martina, Gerda

Orvhalászokra csaptak le a rendőrök: durva, mit találtak náluk

MTI
Orvhalászokat értek tetten a rendőrök 147 kilogramm ponttyal a Hortobágyi Nemzeti Park területén - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Azt írták: halőrök tettek bejelentést hétfőn hajnali négy óra körül arról, hogy két férfi tiltott eszközökkel horgászik a nemzeti parkban. A rendőrök a halőrökkel közösen tetten érték a két orvhalászt, és harmadik társukat, aki a sofőr volt. Egyikük elfutott a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a rendőrségen - tették hozzá. A gépkocsiban több horgászbotot és 147 kilogramm, zsákokba rejtett pontyot találtak. A tájékoztatás szerint mindhárom kunmadarasi férfi beismerő vallomást tett, ellenük lopás és orvhalászat megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címlapkép forrása: MTI/Vasvári Tamás

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?