Orvhalászokra csaptak le a rendőrök: durva, mit találtak náluk

Orvhalászokra csaptak le a rendőrök: durva, mit találtak náluk

MTI
Orvhalászokat értek tetten a rendőrök 147 kilogramm ponttyal a Hortobágyi Nemzeti Park területén - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Azt írták: halőrök tettek bejelentést hétfőn hajnali négy óra körül arról, hogy két férfi tiltott eszközökkel horgászik a nemzeti parkban. A rendőrök a halőrökkel közösen tetten érték a két orvhalászt, és harmadik társukat, aki a sofőr volt. Egyikük elfutott a helyszínről, de másnap önként jelentkezett a rendőrségen - tették hozzá. A gépkocsiban több horgászbotot és 147 kilogramm, zsákokba rejtett pontyot találtak. A tájékoztatás szerint mindhárom kunmadarasi férfi beismerő vallomást tett, ellenük lopás és orvhalászat megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címlapkép forrása: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?