Nagy mázlija volt a horgásznak: gigantikus halat fogott Heves vármegyében

agrarszektor.hu
Újév alkalmából sokan változásokat terveznek az életükben és fogadalmakat tesznek, és vannak, akik valami teljesen újra adják a fejüket. Így volt ez egy fiatal horgász esetében is, aki életében először fogott a kezében pergető botot, amelyet ajándékba kapott. Január 3-án még nem is sejthette, mi vár rá.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Feederbotos horgásznak tartom magam, de a barátom adott egy botot, és mondta, hogy menjek ki vele pergetni. Én meg úgy voltam vele, kipróbálom a horgászatnak ezen ágát is

- mesélte a Pecaverzumnak a szerencsés horgász, Alex. 

EZ IS ÉRDEKELHET

A Heves megyében található 32 hektáros Verpeléti Horgásztó felé vették az irányt, ahol a délelőtti órákban, borús, esős időben vették üldözőbe a ragadozókat. Az első alkalom bizony nagyon emlékezetesre sikeredett, hiszen néhány óra leforgása alatt három csukát is sikerült fognia, kettő 50 centi körülit, és egy kapitális, 100 centiset.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?