Megjelent és ingyenesen elérhető a Modern Állattenyésztők Magazinja

Megjelent és ingyenesen elérhető a Modern Állattenyésztők Magazinja

agrarszektor.hu
Megjelent a Modern Állattenyésztők Magazinja interaktív digitális kiadvány legújabb száma, amelyben ismét hasznos példákon keresztül ismerhetik meg az olvasók a korszerű eljárásokat és fejlesztéseket.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Megjelent a Modern Állattenyésztők Magazinja idei évi első negyedéves lapszáma. A kiadvány ingyenesen elérhető a https://modernallattenyesztok.hu/ oldalon.

A lapszámban az állattartó telep ködképzéses fertőtlenítéséről, a robotos fejés alternatív alkalmazásáról és a szarvasmarha-telepek automatizációjáról olvashatnak az érdeklődők, de szó esik a takarmánygyártási technológiáról és az állatjóléti szempontokat figyelembe vevő hizlalásról is.

Címlapkép forrása: Egyéb
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?