Egyre több magyar issza ezt a csodaitalt: itthon is hódít az új őrület
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
Rengeteg jótékony hatása van az egészségre, de sokan csak a látványos színe miatt veszik.
A Bizottság végrehajtási rendelete ideiglenes dömpingellenes vám kivetéséről szól a Kínai Népköztársaságból származó valin behozatalára.
Az elmúlt években világszerte nőtt a kereslet a funkcionális élelmiszerek iránt, de vajon valóban azt nyújtják, amit a csomagolás ígér?
3-4 százalékkal is megemelheti a sertés- és baromfihúsok árát az EU által a kínai lizingyártók ellen tervezett védővám.
Engedélyezte az Európai Unió, hogy a haszonállatok takarmányában használják az L-arginint, amely a fehérjék építőeleme.
Megjelent a Bizottság rendelete, amely kötelező a 2025.04.22-ei hatályba lépését követően.
Egyre több proteines élelmiszerrel találkozhatunk a boltokban, utánajártunk, tényleg egészségesek-e.
Habár az emberek többsége napi szinten fogyaszt valamilyen tejterméket, az óriási választék miatt nem biztos, hogy elég jól ismerjük ezeket.
Speciális aminosav javíthatja a hazai pontytermelés mutatóit.
Fontos szerepet játszanak az aminosavak a talajélet javításában.
A durián fogyasztása számos országban tilos, ha más emberek vannak körülöttünk.
Szintetikus fehérjeláncokat vethetnek be a sertéstartásban
Helyzetjelentés a legszárazabb megyékből - eső előtt
Eljutottak a tejsavig
Aminosavakkal is gyógyítható a bélgyulladás. Csak még drága egy kicsit.

A globális kakaóhiány, a tartós élelmiszer-infláció és a vásárlók megváltozott döntései egyszerre alakítják át a hazai édességipar működését.
A pénzek csökkenéséért cserébe legfeljebb az adminisztráció mérséklődhet – mondta el az Agrárszektornak az EP mezőgazdasági bizottságának elnöke.
A magyar biotermelők körülbelül kétharmada csak a támogatásokra hajt, pedig komoly lehetőségek lennének ebben a tevékenységben.
Van pár olyan, nálunk egyelőre nem túl elterjedt faj, mely a tél folyamán még fejlődni is képesek a kertben.
A termelők gazdaságosan, a környezetet és az egészséget kímélő fajtákat termeszthetnek.
Veszélybe került a világ egyik legfontosabb növényi fehérjeforrása. Most összefogtak a megmentéséért.