Bejutottunk a villányi csúcsborászatba, mutatjuk, hogy készülnek a díjnyertes tételek
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
Az Agrárszektor a Jammertal Borbirtokon járt: mutatjuk a galériát a látogatásunkról.
Új időszámítás jöhet a kukorica és az őszi kalászosok termesztésében.
Két magyar pezsgő is nyert egy nemzetközi megmérettetésen.
Hazánkba is megérkezett a díjnyertes, sötétlila zöldség.
Újabb kiemelkedő minőségű termékkel rukkolt elő az Első Magyar Gin Manufaktúra.
Csongrád város bora és a közönség bora is lett a cabernet franc.
Sopronban készül a legjobb Heineken a világon.
A Koch Borászat nyerte a legtöbb díjat az Országos Borversenyen.
A nyugat-európai fogyasztók körében mindez keresettebbé teheti a termékeket.
Franciaországban aranyérmet kapott a mádi Holdvölgy borászat.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
Új kutatások célja, hogy a hiányzó információk révén jobban megértsük az ökoszisztémák változásainak globális hatásait.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.