Búcsúzhatunk a magyar kukoricától? Csak így menthető meg a hazai termés
Így változik a klíma.
Így változik a klíma.
Van egy zöldség, amiből hazánkban terem a legtöbb Európában.
Élőben elemezzük a helyzetet!
Azonnali megoldást követel az aszályhelyzet Európában.
Azoknak, akiknek a nagy termés mellett fontos a stressztűrés is.
Növények extra tápanyagellátását szolgáló rendszert fejleszt a TS Labor Kft.
Az elmúlt évek tapasztalatai világosan mutatják, hogy a klímaváltozás gyökeresen alakítja át a magyar mezőgazdaság mindennapjait.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.