Merre mehet tovább az agrárium? - Ma 11:30-tól élőben jelentkezünk a Facebookon

Merre mehet tovább az agrárium? - Ma 11:30-tól élőben jelentkezünk a Facebookon

agrarszektor.hu
Az idei év messze legsúlyosabb problémája a mezőgazdaságban a pusztító, mindent letaroló aszály. A Portfolio Csoport stúdiójából élőben jelentkezünk, és Blum Zoltánnal, a SAATEN-UNION Hungária Kft. ügyvezetőjével elemezzük a helyzetet és a kilátásokat, kitérve az élelmiszerárak drágulására is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A ma 11:30-tól történő élő bejelentkezésünkben Blum Zoltán segítségével szakújságíróink, Ferkó Nikolett és Braunmüller Lajos elemzik a mezőgazdaság kilátásait. Sorra vesszük a leginkább égető aktuális témákat, így elsősorban az aszálykárt, valamint annak hatását a kalászos, a kukorica, napraforgó termésre. Érintjük az élelmiszer-drágulás menetét is, azt, hogy ezen a téren mi várható. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Szeretnénk egy kicsit előre is tekinteni, azt boncolgatni, hogy milyen hosszú távú kilátások várhatók. Milyen hatása lehet a mostani károknak a jövő évi termésre, és melyek lehetnek a hosszabb távon ható tanulságok? Előtérbe kerülhetnek-e új, szárazságtűrő növények illetve fajták?

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 16. 06:01