Merre mehet tovább az agrárium? - Ma 11:30-tól élőben jelentkezünk a Facebookon

Merre mehet tovább az agrárium? - Ma 11:30-tól élőben jelentkezünk a Facebookon

agrarszektor.hu
Az idei év messze legsúlyosabb problémája a mezőgazdaságban a pusztító, mindent letaroló aszály. A Portfolio Csoport stúdiójából élőben jelentkezünk, és Blum Zoltánnal, a SAATEN-UNION Hungária Kft. ügyvezetőjével elemezzük a helyzetet és a kilátásokat, kitérve az élelmiszerárak drágulására is.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A ma 11:30-tól történő élő bejelentkezésünkben Blum Zoltán segítségével szakújságíróink, Ferkó Nikolett és Braunmüller Lajos elemzik a mezőgazdaság kilátásait. Sorra vesszük a leginkább égető aktuális témákat, így elsősorban az aszálykárt, valamint annak hatását a kalászos, a kukorica, napraforgó termésre. Érintjük az élelmiszer-drágulás menetét is, azt, hogy ezen a téren mi várható. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Szeretnénk egy kicsit előre is tekinteni, azt boncolgatni, hogy milyen hosszú távú kilátások várhatók. Milyen hatása lehet a mostani károknak a jövő évi termésre, és melyek lehetnek a hosszabb távon ható tanulságok? Előtérbe kerülhetnek-e új, szárazságtűrő növények illetve fajták?

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?