Merre mehet tovább az agrárium? - Ma 11:30-tól élőben jelentkezünk a Facebookon

agrarszektor.hu
Az idei év messze legsúlyosabb problémája a mezőgazdaságban a pusztító, mindent letaroló aszály. A Portfolio Csoport stúdiójából élőben jelentkezünk, és Blum Zoltánnal, a SAATEN-UNION Hungária Kft. ügyvezetőjével elemezzük a helyzetet és a kilátásokat, kitérve az élelmiszerárak drágulására is.

A ma 11:30-tól történő élő bejelentkezésünkben Blum Zoltán segítségével szakújságíróink, Ferkó Nikolett és Braunmüller Lajos elemzik a mezőgazdaság kilátásait. Sorra vesszük a leginkább égető aktuális témákat, így elsősorban az aszálykárt, valamint annak hatását a kalászos, a kukorica, napraforgó termésre. Érintjük az élelmiszer-drágulás menetét is, azt, hogy ezen a téren mi várható. 

EZ IS ÉRDEKELHET

Szeretnénk egy kicsit előre is tekinteni, azt boncolgatni, hogy milyen hosszú távú kilátások várhatók. Milyen hatása lehet a mostani károknak a jövő évi termésre, és melyek lehetnek a hosszabb távon ható tanulságok? Előtérbe kerülhetnek-e új, szárazságtűrő növények illetve fajták?

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubilál a hazai agrárium hagyományos, év végi csúcsrendezvénye
EZT OLVASTAD MÁR?