Mit tehet az agrárium a klímaváltozás ellen? - Áder János az Agrárszektor Konferencián

Mit tehet az agrárium a klímaváltozás ellen? - Áder János az Agrárszektor Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen módon védekezhetnek az agrárium szereplői a klímaváltozás hatásai ellen, és saját gazdaságaikban mit tehetnek a kedvezőtlen folyamatok lassítása, illetve megfékezése érdekében? - ez lesz az egyik kiemelt témája az idei kétnapos Agrárszektor Konferenciának, amelyet november 30.-december 1-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. A klímaváltozás agrárgazdasági hatásairól szóló plenáris kerekasztal-beszélgetésben Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke is részt vesz. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

November 30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

Az idei rendkívül súlyos aszály is rávilágított arra, hogy a felgyorsult klímaváltozás hatásai az agráriumot is egyre drasztikusabban érintik. A konferencia kiemelt témaként foglalkozik azzal, hogy az ágazat szereplői hogyan védhetik ki a kedvezőtlen következményeket, illetve saját maguk mit tehetnek a drasztikus változások ellen. 

A konferencia a klímavédelem témáját az agrárium meghatározó szereplőinek részvételével tűzi napirendre. Az agrárgazdasági hatásokról szóló plenáris kerekasztal-beszélgetésben Áder János, Magyarország volt köztársasági elnöke, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke is részt vesz. 

A részletes programért kattintson ide>>

Az Agrárszektor Konferencia két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio Csoport vezetése - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén kilenc kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat.

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58