Szereted a trappistát? Akkor erről tudnod kell
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Az utóbbi években egyre gyakoribbá vált és egyre nagyobb károkat okoz a sajtlopás Hollandiában.
A nagy svájci sajtgyártó is felismerte a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket.
5 milliárd forintos beruházásból épített új sajtüzemet Szekszárdon a Tolnatej Zrt.
Így választanak a magyarok sajtot.
Ez nem semmi!
A Lactalis csoport mára a világ vezető sajtgyártója lett.
A politikai, katonai helyzet megnehezítette a dolgukat.
Egy új gyártósort is üzembe helyez a Savencia Fromage & Dairy
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.