Új uniós csomagolási szabályok jöhetnek: így alakulhat át a technológia
A következő évek egyik legfontosabb feladata a hulladéklerakás csökkentése, valamint a vállalatok és fogyasztók felkészítése az új, szigorúbb előírásokra.
A következő évek egyik legfontosabb feladata a hulladéklerakás csökkentése, valamint a vállalatok és fogyasztók felkészítése az új, szigorúbb előírásokra.
A tojáshéj sokoldalú és környezetbarát felhasználása egyre népszerűbb, már lebomló evőeszközök előállításánál is alkalmazzák.
Egy friss felmérés szerint komoly kihívás elé állítja a cégeket az EU-s karboncsökkentés.
A világon egyedülálló komposztálótelepet hozott létre a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Így is lehet szelektíven gyűjteni.
Elkészült a Bayer fenntarthatósági elemzése.
A körforgásos gazdaság nem létezhet a biohulladékok helyi hasznosítása nélkül.

Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.
Magyarországon is megjelent a digitalizáció új szintje: a mesterséges intelligencia nem csak lát, hanem ért is.