Új sör tarolja le a magyar boltokat: te megkóstolnád?
Jelentős újításokkal készül az idei szezonra a Friss 0,0% márka, koffeines terméket dobnak a piacra.
Jelentős újításokkal készül az idei szezonra a Friss 0,0% márka, koffeines terméket dobnak a piacra.
Az AGRO.bio Hungary Kft. termékkínálatát immáron 24 éve vezeti a BactoFil® termékcsalád
A Coca-Cola több európai országban visszahívta egyes termékeit a megengedettnél magasabb klorát-tartalom miatt.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Új takarmány termékcsalád kifejlesztése zajlik, melyek segítségével az állatok genetikai adottságait szeretnék kiaknázni.
Gyógynövényeket is tartalmazó étrend-kiegészítőket fejlesztettek.
A Szent István Egyetem kutatói tojásból készítik tejhelyettesítő termékeiket.
Az Egyszer volt pálinka termékcsalád a zene világnapján debütált.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
Kutatás-fejlesztési projekt a Sole-Mizo Zrt.-nél.
Új termékcsalád, új célcsoport.
Medve, krokodil, kenguru - akár ilyen húsokat is fogyaszthatunk már Magyarországon.
Az Amazone és a CLAAS új növényvédelmi megoldása sokkal gördülékenyebbé teheti a gyomirtást a gyepterületeken.
A banánhéj bomlásakor olyan gázok keletkeznek, melyeket a levéltetvek és más kártevők nem tudnak elviselni.
Elemzésekkel, pályázati tanácsadással és AI-asszisztenssel segítené az MBH a termelőket.
A 2025-ös év első hat hónapjában az európai sertésvágások növekedést mutattak, azonban Magyarországon az export visszaesett.
A visszatérő, hatalmas károkat okozó évjárati és növénytermesztési katasztrófa biztatott bennünket, hogy foglaljuk egyedi kukoricatermesztési kockázatkezelési rendszerbe a KWS modern kukoricahibridjeit.
A Rhizál® a HED-LAND Hungária Kft. különleges biológiai csávázó és talajkezelő készítménye, amely a Rhizobium alamii törzset tartalmazza, és hatékonyan segíti az őszi búza kelését, korai fejlődését és szárazságtűrését.
Hatékonyabb szántás, nagyobb teljesítmény. Rover ekecsalád minden gazdaság számára.
Közösségi főzéssel búcsúzott a nyártól a Kiskert program Vizsolyban