Nincs megállás: óriási biznisz az indiai étterem
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
Állami támogatás nélkül tízből négy pub tönkre mehet szeptemberig.
A visszaesés után mind a borászatban, mind a vendéglátásban fellendülés jöhet.
Mindenkinek hasznára válik, ha helyi termelők termékeit választja.
Évekre visszavetheti az ágazat fejlődését, ha nem kezelik megfelelően a krízist.
Megnyílt a 4. Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás.
Hamarosan zárul a dubaji Gulfood.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.