Vállalkozás | 2020. december 17. 16:00
A Magyar Bor Akadémia idén is megválasztotta az év borászát
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Átadták a díjat
Tíz kategóriában versenyeztek a jelöltek.

A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.
A húsok árát biológiai szempontok is befolyásolják, érdemes megismerkedni tehát néhány fogalommal.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Az árrésstop kivezetésében reménykedtek, ehelyett hosszabbítást és kiterjesztést kaptak.