Pálinkások figyelem: március közepéig lehet versenyre nevezni!

agrarszektor.hu
Március 8-án megtartották a XIX. Magyar Országos Pálinka- és Törkölypálinka, Nemzetközi Gyümölcs- és Borpárlat Verseny előtti, utolsó Kiválasztó Tréninget Budafokon, a Soós István Borászati és Üzleti Szakközépiskola és Szakiskolában - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Lovász Rendezvényszervező Kft.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A Pálinka Versenyre március 13-ig lehet nevezni, de tekintettel ara, hogy sokan az utolsó pillanatban szeretnék mintáikat leadni a kiíró, a Lovász Rendezvényszervező Kft. egyeztetés alapján a 13-át követő napokban is fogad el nevezéseket, mert a pálinkák, párlatok átvételét csak így lehet megoldani.

A nyilvános érzékszervi zsűrizést március 28-29-30-án, Gyulán, a D-Hotelben tartják, ahová nem csak a versenyzőket, de az érdeklődőket is várják.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?