Ipari célra is megnyitja intervenciós alkoholkészletét a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

agrarszektor.hu
Értékesítési pályázat keretében ipari célú felhasználásra is megnyitja 54 608 hektoliter mennyiségű intervenciós alkoholkészletét a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH).

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Ipari célra is megnyitja intervenciós alkoholkészletét a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. Az intézkedés célja, hogy az Unión belül korábban bioetanol gyártásra meghirdetett alkoholkészlet ipari célra (tüzelőanyag, vagy fagyálló- és tisztítószergyártás) is elérhetővé váljék.

Vételi ajánlatokat 2011. július 19-én kedden 12 óráig lehet benyújtani az MVH Központi Hivatalához.

Az MVH a beérkezett érvényes ajánlatokat anonim módon továbbítja a brüsszeli illetékes Bizottság részére, ahol döntenek a nyertes személyéről. Az ajánlati árat az alkohol tételekre 100 térfogat-százalékos alkoholban kifejezve, euró/hektoliterben kell megadni. Az ajánlati biztosíték 4 euró/hektoliterfok.

A tételeket a Tartalékgazdálkodási Kht. Vajtai és Jászapáti telepén tárolja az MVH. Az ajánlat benyújtásának időpontjáig minden érdekelt fél vehet mintát az eladásra kínált alkoholból, ez mintavételi kérelem benyújtásával, mintavételi engedély birtokában, vásárlás útján történhet. A minta ára 10 euró/liter.

Kitárolás a vételár befizetése után és a kiegészítő teljesítési biztosíték letételét követően kizárólag MVH helyszíni ellenőr jelenlétében, kitárolási engedély birtokában történhet.

További információk az MVH honlapján hamarosan megjelenő közleményben lesznek olvashatók.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 25. 11:13