2022. október 5. szerda Aurél

Fokozottan ellenőrzi az illegális párlatokat a NAV

agrarszektor.hu
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az ősz folyamán speciális ellenőrzéseket tervez, hogy megakadályozza a magánfőzéssel vagy bérbefőzéssel készített párlatok illegális kereskedelembe hozatalát.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A NAV szóvivője, Suller György Attila őrnagy elmondta, fokozott ellenőrzésre lehet számítani a kiemelt kockázatú, "pancsolt" szeszesitalok értékesítésére alkalmas területeken, mint például az alacsony árkategóriás vendéglátóipari egységek, a piacok, a vásárok és bizonyos közterületek.

A vizsgálatok hatékonyabbá tétele érdekében a NAV ellenőrzéseit alkoholvizsgáló mobil laboratóriumok is segítik majd.

Hangsúlyozzák, hogy az akció nem azok ellen a magánszemélyek ellen indul, akik otthon, legális úton, saját fogyasztásra készítenek párlatot.

A közlemény szerint a pénzügyőrök ezen felül továbbra is kiemelten ellenőrzik az adójegy nélküli dohányárukat, mint egyéb jövedelmi termékeket, hiszen az illegális kereskedelem ezen a területen virágzik leginkább - írja a borespiac.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. október 4. 11:01