2023. február 5. vasárnap Ágota, Ingrid

Már erre is jó az okostelefon - Evés közben intézhetsz ügyeket

agrarszektor.hu
Okostelefonokkal összekapcsolható alátéteket vezetett be egyes német éttermeiben a KFC gyorsétteremlánc. Az alátéttel a fogyasztók az ételek elfogyasztása közben úgy használhatják készülékeiket, hogy nem kell hozzáérniük a képernyőhöz.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Vékony, zsírtaszító és vízlepergető alátétet vezetett be egyes német éttermeiben a KFC. A Tray Typer néven forgalomba hozott újítás Bluetooth segítségével kapcsolódik az okostelefonokhoz, így billentyűzetként használható. Segítségével a fogyasztók anélkül intézhetik ügyeiket, hogy hozzáérnének telefonjaik képernyőjéhez.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Jelentkezzen most a Dél-alföldi Gazdasági és Agrárfórumra!

A napokban bemutatott billentyűzet könnyű, rugalmas, tisztítható, emellett pedig feltölthető és újrahasználható - állítja a KFC. Az étteremlánc eddig csak Németországban mutatta be fejlesztését és egyelőre nem tudni, hogy bevezetnék-e máshol is.


Az alábbi videó az új alátétet mutatja be használat közben:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?