Itt vannak Fazekas legújabb szövetségesei

agrarszektor.hu
Hét szervezettel írt alá stratégiai partnerségi, illetve együttműködési megállapodást Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Az együttműködések jogszabály-alkotási, illetve érdekképviseleti-szakmai tevékenységekre terjednek ki.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Földművelésügyi Minisztérium közleményben jelentette be, melyik az a hét szervezet, amelyekkel Fazekas Sándor megállapodásokat kötött.

A miniszter stratégiai partnerségi megállapodást négy szervezettel írt alá:

- a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségével
- a Magyar Mérnöki Kamarával
- az EDUTUS Főiskolával
- a GMO-mentes Magyarországért Egyesülettel.

Együttműködési megállapodást pedig három szervezettel kötött:

- a Magyar Piacszövetkezet - Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgatóságával,
- a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával
- a Nagybani Piac Zrt.-vel.

A stratégiai partnerségi megállapodások célja a jogszabály-alkotási és -véleményezési közös munka. Az együttműködési megállapodások révén pedig a partnerszervezetek részt vesznek az adott ágazat népszerűsítésében, érdekképviseletében, a feketegazdaság visszaszorításában, a stratégiai dokumentumok kidolgozásában, illetve az átfogó programok megvalósításában - fogalmaz a tárca közleménye.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?