Több ügy intézhető elektronikusan a Nébih-nél

agrarszektor.hu
Több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítását tette lehetővé a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih) az ügyfelek számára. A részletes ügykatalógus a hivatal "Ügyfélprofil" felületén érhető el.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

December 12-től több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítása vált lehetővé a Nébih honlapján - közölte a hivatal. Az ügyfelek a hivatal "Ügyfélprofil" felületén már az elmúlt években is számos ügyintézési funkciót használhattak . 

Az "Ügyfélprofilos" bejelentkezés továbbra is az ügyfélkapus azonosítóval lehetséges. A részletes "Ügykatalógust" az "Ügyintézés" menüpontban érhetik el a hivatal ügyfelei. Itt főbb témák és konkrét szakterületek szerint csoportosítva szerepelnek a Nébih-nél intézhető ügyek. A könnyebb felületi eligazodáshoz kereső is használható.

Az "Ügykatalógusban" nem csak az elektronikusan, hanem a kizárólag hagyományos módon, papír alapon indítható ügyek is megtalálhatók. Az egyes ügyek rövid leírása tartalmazza az ügyintézéshez szükséges főbb információkat, és ha az ügyhöz kitöltendő űrlap tartozik, az is letölthető a felületről.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?