Több ügy intézhető elektronikusan a Nébih-nél

agrarszektor.hu
Több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítását tette lehetővé a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih) az ügyfelek számára. A részletes ügykatalógus a hivatal "Ügyfélprofil" felületén érhető el.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

December 12-től több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítása vált lehetővé a Nébih honlapján - közölte a hivatal. Az ügyfelek a hivatal "Ügyfélprofil" felületén már az elmúlt években is számos ügyintézési funkciót használhattak . 

Az "Ügyfélprofilos" bejelentkezés továbbra is az ügyfélkapus azonosítóval lehetséges. A részletes "Ügykatalógust" az "Ügyintézés" menüpontban érhetik el a hivatal ügyfelei. Itt főbb témák és konkrét szakterületek szerint csoportosítva szerepelnek a Nébih-nél intézhető ügyek. A könnyebb felületi eligazodáshoz kereső is használható.

Az "Ügykatalógusban" nem csak az elektronikusan, hanem a kizárólag hagyományos módon, papír alapon indítható ügyek is megtalálhatók. Az egyes ügyek rövid leírása tartalmazza az ügyintézéshez szükséges főbb információkat, és ha az ügyhöz kitöltendő űrlap tartozik, az is letölthető a felületről.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Agrárpénzek

Jön az uniós pénz a gazdáknak

Október 16-án kezdődik a közvetlen támogatások és egyes vidékfejlesztési intézkedések előlegének kifizetése.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?