Több ügy intézhető elektronikusan a Nébih-nél

agrarszektor.hu
Több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítását tette lehetővé a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal (Nébih) az ügyfelek számára. A részletes ügykatalógus a hivatal "Ügyfélprofil" felületén érhető el.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

December 12-től több mint száz új, eddig csak papír alapon intézhető ügytípus elektronikus indítása vált lehetővé a Nébih honlapján - közölte a hivatal. Az ügyfelek a hivatal "Ügyfélprofil" felületén már az elmúlt években is számos ügyintézési funkciót használhattak . 

Az "Ügyfélprofilos" bejelentkezés továbbra is az ügyfélkapus azonosítóval lehetséges. A részletes "Ügykatalógust" az "Ügyintézés" menüpontban érhetik el a hivatal ügyfelei. Itt főbb témák és konkrét szakterületek szerint csoportosítva szerepelnek a Nébih-nél intézhető ügyek. A könnyebb felületi eligazodáshoz kereső is használható.

Az "Ügykatalógusban" nem csak az elektronikusan, hanem a kizárólag hagyományos módon, papír alapon indítható ügyek is megtalálhatók. Az egyes ügyek rövid leírása tartalmazza az ügyintézéshez szükséges főbb információkat, és ha az ügyhöz kitöltendő űrlap tartozik, az is letölthető a felületről.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?