Több száz új munkahelyet hoz létre a brit baromfióriás

agrarszektor.hu
Négyszáz új angliai munkahelyet teremt a Bernard Matthews cégcsoport, amely a sárvári Sága Foods Zrt.-ben is érdekelt. A baromfióriás egy új forgalmazási-értékesítési megállapodás eredményeként hozza létre a munkahelyeket.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A baromfióriás brit Bernard Matthews cégcsoport ellátási szerződést kötött az egyik legfontosabb szupermarkettel az Egyesült Királyságban - írja az insidermedia.com. A megállapodás szerint a cég feldolgozott csirkéket szállít majd az egyelőre meg nem nevezett élelmiszerlánc üzleteibe. A baromfitermékeket a Bernard Matthews Great Witchinghamben található telephelyén állítják elő.

Az üzlet eredményeként 400 új angliai munkahely jön létre. Számos pozícióra keresnek embert a vezetői és ellenőri feladatokon keresztül az egyéb szakemberekig és feldolgozást végző munkavállalókig.

A Bernard Matthews csoport érdekelt a sárvári Sága Foods Zrt.-ben és Pannon Pulyka Kft.-ben is, amelyben többszöri tőkeemelés és a kisebbségi részvényvásárlása után 2003-ban vált száz százalékos tulajdonossá. 2016-ban viszont a Bernard Matthews-t megvásárolta a birminghami Boparan Holdings, így a Sága Foods Nagy-Britannia legnagyobb csirkés cégét, a 2Sisters Foodot is birtokló csoport részévé vált. A Boparan Holdings a Bernard Matthews megszerzésével a brit pulykapiacon is a legnagyobb szereplővé vált.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?