2023. december 11. hétfő Árpád

Itt a Dreher nagy bejelentése: új sörrel törnek be a magyar kocsmákba

agrarszektor.hu
Eddig csak kísérleti jelleggel, a 165 éves Dreher kiállításon lehetett megkóstolni a Dreher új sörét, a közelmúltban azonban néhány budapesti és vidéki kocsmában is megjelent a Kalandor IPA. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy dobozos vagy üveges formában kapható lesz-e a sör.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

A 165 éves Dreher kiállításon mutatta be egyik kísérleti sörét a Dreher, a Kalandor IPA-t - írja a szuretlen.hu. A sörgyár eddig nem rukkolt elő ilyen típusú sörrel, és mint kiderült az új sör nem is marad a gyár falain belül. A közelmúltban azonban több budapesti és vidéki kocsmában is megjelent a Kalandor IPA, amelyet csapoltan már lehet kapni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy dobozos vagy üveges verzióban is piacra dobják-e majd a sört. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. december 11. 13:33