Borsodi: mást akarnak már a sörfogyasztók, mint korábban
Előtérbe kerülnek a prémium kategóriájú, valamint alkoholmentes változatok a Borsodi Sörgyár ügyvezetője szerint.
Előtérbe kerülnek a prémium kategóriájú, valamint alkoholmentes változatok a Borsodi Sörgyár ügyvezetője szerint.
Az alkoholos sör kibocsátása mintegy 7 százalékkal nőtt 2021-hez képest 2022-ben.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Világszerte, így köztük Magyarországon is jelentős mértékben emelkedett a sör ára.
Egyre nő a minőségi, különleges ízű és az alkoholmentes sörök iránti kereslet Magyarországon.
A sörgyár célja, hogy 2025-ig, a 2016-os adatokhoz képest 30 százalékkal csökkentse a fajlagos energiafelhasználását.
Robbanásszerű áremelkedés jöhet Németországban.
Tisztán árpamalátával készül a megújult Borsodi.
Életjeleket adott a hazai söripar.
A főzést és a fogyasztást is megviselte a koronavírus-járvány.
A világ legrégibb nagyüzemi sörfőzdéjét találhatták meg az egyiptomi sivatagban.
Megérkezett a II. Soproni Sörfőzőverseny nyertes söre.
540 milliós fejlesztést valósít meg a HEINEKEN Hungária a Soproni Sörgyárban.
Sopronban készül a legjobb Heineken a világon.
Pedig tavaly rekordmennyiségű sört főztek Csehországban.
IPA sörrel robbantanak.
Európában egységesen feltüntetik majd a sörök összetételét a csomagoláson.
Átadták az új üzemegységet, nő a termelés.
A boltokban a hagyományos sörök fogytak a legjobban.
De milyen ételekhez ajánlja a sörgasztronómus?
Idén először rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrofood Konferenciát, május 22-én Kecskeméten.
A lombtrágyázás egyre elterjedtebb, pedig pár évtizede még csak tüneti kezelésre javasolták ezt.
Kiváló minőséget, egyedi ízeket tud felmutatni a szomszédok termelése, de a fő bevételt a hozzá kapcsolódó szolgáltatások jelentik.
A SPAR Regnum ma már évi 19 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús dolgoz fel.
Érdemes a kiskertbe zöldségkülönlegességeket is termeszteni, szinte mind már április közepe és május közepe között vethetők.
Az április eleji nyárias idő a gombás fertőzéseket visszafogta, de a hónap közepétől kezdődő lehűlés és csapadék újra kedvező helyzetet teremt a kórokozóknak.
A Lindsay Zimmatickal csak a változás állandó!