Merészet húzott a Borsodi: igazi különlegességgel készülnek a nyárra

agrarszektor.hu
A Borsodi Sörgyár felfrissítette a hazai piac első ízesített sörmárkáját, a Borsodi Frisst. Megújult a termékek csomagolása, valamint a termékcsalád egy teljesen új taggal, a 0,0%-os málna-áfonya ízzel bővült. Emellett a már korábban elérhető citrom, grapefruit és a bodza-citrom is elérhető alkoholmentes változatban. A megújulás részeként a sörgyár új kampányt is indított a fogyasztók megszólítására.

Agrárszektor 2022 konferencia

Jövő héten érkezik az idén 10 éves Agrárszektor konferencia, a hazai agrárium kiemelkedő kétnapos szakmai eseménye Siófokon! Gazdálkodók, döntéshozók, véleményformálók, vállalati csúcsvezetők, élelmiszeripari szakértők, államigazgatási topvezetők egy helyen, egy időben az agrárium csúcstalálkozóján! 

A Borsodi Sörgyár 2011-ben elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát, a Friss termékcsaládot. Az ízesített sörök a hazai fogyasztók körében azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért az idei nyári szezonra, alkalmazkodva a fogyasztói igényekhez a Borsodi megújította a termék receptúráját, új ízzel bővítette a portfoliót, valamint a teljes termékcsalád új, letisztultabb csomagolást kapott.

Az újdonságok kapcsán Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezetője kiemelte, hogy közel 10 éve, elsőként döntöttek úgy, hogy a Borsodi Friss termékcsaláddal bevezetik a hazai piacra az ízesített söröket. Idén pedig időszerűnek látták azt, hogy ne csak kívülről, hanem a receptúrában frissítsenek. Egy új ízvariánst is elérhetővé tesznek, de a már ismert termékek ízvilágán nem változtatnak, hiszen azokat fogyasztók megkedvelték az elmúlt években.

A szezont illetően optimisták vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy az új málna-áfonyás ízesítésnek, valamint a 0,0%-os termékeknek köszönhetően, az ízesített sörök terén, akár kétszámjegyű bővülést is elérhetünk

- mondta Vuleta Zsolt.

A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit és bodza-citrom ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén a málna-áfonya ízesítés. Fontos változás, hogy bár mostantól az alkoholmentes termékek alkoholtartalma 0,0%, a receptúra megújulása nem jelent majd ízváltozást. A megújult Borsodi Friss termékek júniustól már elérhetőek az üzletek polcain, valamint a Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubilál a hazai agrárium hagyományos, év végi csúcsrendezvénye
EZT OLVASTAD MÁR?