Zajlik a kemény sörmeccs: a gólokat a nagyok rúgják
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
Idén februártól a magyar piacon is elérhetővé válik a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Coors sör.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A sörgyár célja, hogy 2025-ig, a 2016-os adatokhoz képest 30 százalékkal csökkentse a fajlagos energiafelhasználását.
Óriási beruházással folytatta logisztikai területe fejlesztését a Borsodi Sörgyár.
Tisztán árpamalátával készül a megújult Borsodi.
Ez nagy durranás lesz.
Gyenge első negyedév után fellendülésben bízik a hazai söripar.
Itt vannak a Borsodi tavaszi újdonságai.
Megjelent a Borsodi Sörgyár fenntarthatósági jelentése.
A gyár termékfejlesztéssel kezdi meg az őszi szezont.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
Mind külsejében, mind ízvilágában teljesen megújult a Borsodi Friss.
Gyorsan növekszik, de erősen koncentrált a hazai ipar.
Nagyot kaszáltak tavaly a hazai sörgyártók.
Átadták az új üzemegységet, nő a termelés.
Egy szűretlen barna és egy szűretlen világos búzasörrel újítanak.
Nemcsak az országot, a régiót is Bőcsről szolgálják ki.
Felbolydult a magyar sörpiac: sorra jönnek ki a gyárak az újdonságokkal.
Már látható a boltokban.
Az idei időjárás 2-3 héttel előrébb jár a megszokottnál, így a szilvaszezon is elkezdődött hazánkban.
A malmok szerint kénytelenek az árakkal versenyezni a jobb búzáért, mások szerint a fogyasztók nem fogadnák el a drágulást.
A klímaválság egyszerre több olyan problémát is okoz a mezőgazdaságban, amiből egy is elég lenne.
Aggasztja a FAO-t a madárinfluenza riasztó mértékű terjedése az ázsiai térségben.
A madárinfluenza kapcsán Magyarország és Európa egyelőre úgy tűnik, fellélegezhet, de a baj nem múlt el.
EGYBŐL KETTŐ! - Tények, lehetőségek, megoldások… számoljon a KITE-vel!
Az eltérő évjáratokhoz és szélsőségekhez való alkalmazkodás a kulcs, a fokozott stressztolerancia határozza meg a nemesítési irányokat kalászosban.
2024. augusztus 9. és augusztus 11. között
A gyár fennállásának 60. évében.