Új sör tarolja le a magyar boltokat: te megkóstolnád?
Jelentős újításokkal készül az idei szezonra a Friss 0,0% márka, koffeines terméket dobnak a piacra.
Jelentős újításokkal készül az idei szezonra a Friss 0,0% márka, koffeines terméket dobnak a piacra.
Továbbra sem érte el a Covid előtti szinteket a söripar, a kisüzemi szegmensen pedig a sportesemények sem segítenek.
Idén februártól a magyar piacon is elérhetővé válik a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Coors sör.
A magyarországi piacon nincs ok az optimizmusra, ráadásul a szárnyaló infláció sem éppen ösztönzi a fogyasztást.
A sörgyár célja, hogy 2025-ig, a 2016-os adatokhoz képest 30 százalékkal csökkentse a fajlagos energiafelhasználását.
Óriási beruházással folytatta logisztikai területe fejlesztését a Borsodi Sörgyár.
Tisztán árpamalátával készül a megújult Borsodi.
Ez nagy durranás lesz.
Gyenge első negyedév után fellendülésben bízik a hazai söripar.
Itt vannak a Borsodi tavaszi újdonságai.
Megjelent a Borsodi Sörgyár fenntarthatósági jelentése.
A gyár termékfejlesztéssel kezdi meg az őszi szezont.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
Mind külsejében, mind ízvilágában teljesen megújult a Borsodi Friss.
Gyorsan növekszik, de erősen koncentrált a hazai ipar.
Nagyot kaszáltak tavaly a hazai sörgyártók.
Átadták az új üzemegységet, nő a termelés.
Egy szűretlen barna és egy szűretlen világos búzasörrel újítanak.
Nemcsak az országot, a régiót is Bőcsről szolgálják ki.
Felbolydult a magyar sörpiac: sorra jönnek ki a gyárak az újdonságokkal.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.