Itt a Borsodi nagy bejelentése: újfajta alkoholos italt vezetnek be a magyar piacra

agrarszektor.hu
A Borsodi Sörgyár bevezeti az első hard seltzerét a hazai piacon - a WAI Momentet. Ez egy gyümölcsös ízesítésű alkoholos ital, amit három különböző ízben kínálunk: a "Minty Lime Time" lime és menta, a "Crazy Berries" eper és áfonya, és a "Tropical Crew" mangó, papaya és ananász ízesítésű, amelyek a felnőtt fogyasztók különböző ízlésének megfelelően kínálnak választási lehetőséget a közép- és kelet-európai piacon.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A WAI Moment egy 4%-os alkoholtartalmú hard seltzer. Természetes gyümölcsaromával ízesített italkülönlegesség, mely nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószereket - írja közleményében a Molson Coors Company. A sörhöz hasonlóan készül, azzal a különbséggel, hogy a WAI Moment alapjául szolgáló fermentált almaalapot szén-dioxiddal és természetes ízesítőkkel dúsítjuk. A Molson Coors Beverage Company új itala kevesebb, mint 99 kalóriát tartalmaz dobozonként és fiatalabb, városi környezetben élő felnőtteknek ajánlott.

A projekt mögött álló nagyszerű csapatnak köszönhetően ma bemutatjuk a WAI Momentet - az újdonságnak számító alkoholos italt, ami tökéletesen kiegészíti majd a kiváló sörökből álló portfóliónkat. Egyértelmű törekvésünk, hogy a sörön túlmutató kategóriába lépjünk, és a WAI Moment egy újfajta élményt kínáljon a söreink kedvelőinek a közép- és kelet-európai piacon  

 - mondta Sergey Yeskov, a Molson Coors Beverage Company közép-kelet-európai régiójának igazgatója.

A hard seltzer az egyik legnépszerűbb újfajta ital a világon, folyamatos növekedést produkálva az amerikai piacon. A WAI Moment egyidőben kerül bemutatásra a közép- és kelet-európai régió fogyasztóinak. A WAI Moment hamarosan országszerte elérhető lesz Magyarországon.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?