Egyre többen vásárolnak ilyen élelmiszereket Franciaországban: tudhatnak valamit?

agrarszektor.hu
Elképesztő ütemben nő az alkoholmentes italok piaca Franciaországban, és már a boripar is reagált az új trendre. A neves borászok ugyanis sorra adják ki az alkoholmentes italaikat, hogy megnyerjék a fiatal fogyasztókat.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Franciaország az egyik leggyorsabban növekvő piaca az alkoholmentes italoknak, úgy terjednek jelenleg az országban az alkoholmentes sörök, borok, "tömények" és koktélok, hogy közben az alkohol az ország egyik legmeghatározóbb terméke - írja a Guardian-ra hivatkozva a 444. A boripar is reagált a trendekre, a neves borászatok ugyanis sorra adják ki alkoholmentes italaikat a fiatal fogyasztók megnyerésére. A Le Paon qui Boit nevű alkoholmentesbor-specialista üzlet alapítója szerint az alkoholmentes italok boomja többről szól a józanságnál, úgy látja, az ügyfelei 80 százalékban nem absztinensek, csak alternatívát keresnek az ivásra.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?