Egyre többen vásárolnak ilyen élelmiszereket Franciaországban: tudhatnak valamit?

Egyre többen vásárolnak ilyen élelmiszereket Franciaországban: tudhatnak valamit?

agrarszektor.hu
Elképesztő ütemben nő az alkoholmentes italok piaca Franciaországban, és már a boripar is reagált az új trendre. A neves borászok ugyanis sorra adják ki az alkoholmentes italaikat, hogy megnyerjék a fiatal fogyasztókat.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Franciaország az egyik leggyorsabban növekvő piaca az alkoholmentes italoknak, úgy terjednek jelenleg az országban az alkoholmentes sörök, borok, "tömények" és koktélok, hogy közben az alkohol az ország egyik legmeghatározóbb terméke - írja a Guardian-ra hivatkozva a 444. A boripar is reagált a trendekre, a neves borászatok ugyanis sorra adják ki alkoholmentes italaikat a fiatal fogyasztók megnyerésére. A Le Paon qui Boit nevű alkoholmentesbor-specialista üzlet alapítója szerint az alkoholmentes italok boomja többről szól a józanságnál, úgy látja, az ügyfelei 80 százalékban nem absztinensek, csak alternatívát keresnek az ivásra.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 13. 13:31