Koronavírus: nem hiszik az ír kocsmárosok, hogy karácsony előtt ismét kinyithatnak

Koronavírus: nem hiszik az ír kocsmárosok, hogy karácsony előtt ismét kinyithatnak

agrarszektor.hu
A 2020-as koronavírus-járvány előtt utoljára 1798-ban történtek olyan dolgok Írországban, ami miatt tömegesen kellett bezárni a vidéki kocsmákat. Abban az évben ugyanis az írek - amerikai és francia segítséggel - fellázadtak az angolok ellen. A mostani helyzet nem ilyen tragikus, azaz, jobban mondva az, de máshogy.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Az 1798-as ír felkelés óta nem volt rá példa, hogy az írországi Kildare megyében a vidéki kocsmáknak be kelljen zárniuk. A mostani koronavírus-járvány miatt azonban épp erre a lépésre kényszerültek a vendéglátóhelyek tulajdonosai, írta meg a Kildare Nationalist. A lap értesülései szerint a helyi vendéglátósok aggódnak és feszültek a bizonytalan jövő miatt, és nem nagyon számítanak arra, hogy karácsony előtt újra kinyithatják a kocsmáikat.

A lap által megkérdezett vidéki ír kocsmárosok úgy érzik, hogy jó, ha karácsonykor kinyithatják majd a létesítményeiket, de sokan már nem számolnak azzal, hogy ebben a naptári évben még újra vendégeket fogadhatnak. Ezek az emberek kifejezetten dühösek a hatóságokra, amelyek nem engedik, hogy a közösségi távolságtartás előírásait betartva a pubok belső tereit is megnyissák a vendégeik számára. Nem enyhíti a feszültségüket az sem, hogy úgy érzik, a hatóságok másodrendű állampolgárokként kezelik őket, de nem tehetnek mást, bíznak benne, hogy hamarosan elkészül egy működő vakcina a világjárvány ellen, és az élet (lassan) ismét visszazökken a normális kerékvágásba.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?