Csirkére cseréli a pulykahúst a népszerű virsliben a Master Good

agrarszektor.hu
A Master Good, a Sága Foods Zrt. új tulajdonosa megújította a Füstli visrlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot. Amellett, hogy a csomagolás is teljesen megváltozott, a Master Good ezen termékeknél a saját, száz százalékban GMO-mentes csirkehúsára váltja az eddigi pulyka-alapanyogot, valamint egy új, sertéshúsos változatot is beemel a portfólióba.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

A kisvárdai Master Good cégcsoport januárban vásárolta meg eddigi brit tulajdonosától a Sága Foods Zrt.-t, így a sárvári üzem több mint harminc év után újra hazai tulajdonba került - mondta a cégcsoport sajtótájékoztatóján Bárány László ügyvezető-tulajdonos. 

Amikor a család úgy döntött, hogy a Sága-t megvásárolja, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy az egyébként már majdnem teljes vertikális integrációnk utolsó építőkövét a helyére rakjuk a továbbfeldolgozásban. A virsli, a párizsi és a sonka ugyanis hiányzott a repertoárunkból. Úgy gondoltuk, ha a Sága tulajdonlását hazahozzuk Magyarországra, akkor képesek leszünk arra, hogy megújítsuk a cég termékeit

 - hangsúlyozta Bárány László. 

Ipacs Géza, Bárány Péter, Bárány László, Herendi Gábor (Forrás: Master Good)

Bárány Péter, a Master Good cégcsoport ügyvezetője és tulajdonosa hozzátette, a Master Good 100 százalékban GMO-mentes alapanyagokból előállított takarmánnyal táplált állatok húsát dolgozza fel. Kiemelte, hogy a felhasznált szója is GMO-mentes. 

A kisvárdai Master Good északkelet-magyarországi központjából a világ négy kontinensére exportálja termékeit, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva. A Master Good a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is a saját, száz százalékban GMO-mentes csirkehúsára váltja az eddigi pulyka-alapanyagot. Emellett a portfólióban megjelent egy új, sertéshúsos változat is. 

A Sága Füstli új reklámfilmjét Herendi Gábor filmrendező, a Skyfilm Production Kft. ügyvezető igazgatója rendezte. A megújult csomagolást pedig Ipacs Géza, az Apacs Stúdió Kft. ügyvezető igazgatója tervezte. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Balázs Attila

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?