Meglepő hírek érkeztek ezekről az élelmiszerekről: ezt sokan nem gondolták volna
A Master Good cégcsoport szerint csökkenniük kell az áraknak, ha azt akarják, hogy nőjön a fogyasztás.
A Master Good cégcsoport szerint csökkenniük kell az áraknak, ha azt akarják, hogy nőjön a fogyasztás.
A tudomány és a technológia jelen állása szerint a csirke a legfenntarthatóbb hús.
Megdőlt Mészáros Lőrinc egyeduralma, a felcsúti milliárdos már csak a harmadik helyen szerepel a leggazdagabb magyarok listáján.
Hamarosan csökkenhet a baromfihús ára Magyarországon, ez pedig a gabonaárakra is hatással lehet.
Hatalmas visszaesés várható az árstopok kivezetése után.
Nincsenek könnyű helyzetben a kiskereskedők.
Így léphetnek nemzetközi porondra a magyar élelmiszeripari cégek.
Megjelent a Forbes legfrissebb 50-es listája.
Munkásszállásokat épít két telephelyén a Master Good Kft.
Jelentős változtatásokat hajtottak végre a Sága Foodnál az új tulajdonosok.
Bárány László, a Master Good tulajdonosa szerint nem lehet mindenkit megmenteni.
A hatóság megszüntette az eljárást.
Az ok: ellentmondó piaci adatok.
Már a GVH is jóváhagyta a tranzakciót.
Jelentős sikerrel zárult a kötvénykibocsátás.
Leesik az állad.
Baromfi-feldolgozót adott át Vietnámban az agrárminiszter
Jól fognak keresni a kisvárdai dolgozók.
Most több mint 3,5 milliárdot kap a Master Good.
Több mint 87 milliárd forintra értékeli a Bonafarmot a Forbes.
Az agrárkutatók és a gazdák már az agráriumban is elkezdték segítségül hívni a mesterséges intelligenciát.
Érdemes különleges levélzöldségeket is ültetni a kertbe, mert sok faj még a forró nyári napokon is hősiesen kitart.
Az utóbbi években a klímaváltozás miatt a szárazság és az erdőtüzek kéz a kézben járnak.
A Viterra globális gabonakereskedő tárgyalásokat folytat az amerikai rivális Bunge Ltd-vel való egyesülésről.
Varga Mihály elmondta, hogy megkezdik a plusz terheknek a kivezetését a 2024-es büdzsében.
Plusz termésbiztonság mostoha évben is? Nitrogén plusz kén szabályozott tápanyagleadással!