Egyre több magyar boltban vannak gondok: korlátozást vezettek be az áruhiány miatt

Egyre több magyar boltban vannak gondok: korlátozást vezettek be az áruhiány miatt

agrarszektor.hu
A Széll Kálmám téri Sparban szúrta ki a 24.hu egyik kollégája azt a vásárlói tájékoztatót, amely szerint abban a boltban már nemcsak az árstopos termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a vásárlásnál, hanem a trappista sajtra is. A Spar tájékoztatása szerint erre a lépésre azért volt szükség, mert nincs elegendő elérhető mennyiség a termékből a piacon, a korlátozás minden Sparban érvényes. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Maximálták a Sparban, mennyi trappista sajtot vehetünk egyszerre, a hirdetmény alapján kiderült, hogy november 19-től már nemcsak az árstopos termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a vásárlásnál, hanem a trappista sajtra is. Eszerint jelenleg

  • kristálycukorból legfeljebb 2 kg-ot,
  • BL-55 búza finomlisztből 5 kg-ot,
  • 2,8%-os UHT tejből 6 litert,
  • napraforgó étolajból (kiszerelésenként is szűkítve) összesen legfeljebb 5 litert,
  • csirkemellből 3 kg-ot vagy 4 tálcányit,
  • csirke far-hátból 3 kg-ot,
  • sertéscombból 13 kg-ot,
  • valamint a Spar Magyarország Kft. által mérlegcímkével ellátott trappista sajtból maximum 3 kg-ot lehet egy alkalommal megvásárolni.

A lap megkereste a Spar-t, akik arról tájékoztattak, hogy azért vezettek be mennyiségi korlátozást egy nem árstopos termékre, a trappista sajtra, mert nincs elegendő elérhető mennyiség a piacon. A Spar Magyarország Kft. által mérlegcímkével ellátott trappista sajt azokra a kiszerelésekre vonatkozik, melyeket ők maguk szeletelnek és mérnek le. Minden Sparban egyforma a mennyiségi korlátozás, tehát nem csak a Széll Kálmán tériben találkozhatnak a hirdetményben rögzített renddel a vásárlók.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?