Egyre több magyar boltban vannak gondok: korlátozást vezettek be az áruhiány miatt

Egyre több magyar boltban vannak gondok: korlátozást vezettek be az áruhiány miatt

agrarszektor.hu
A Széll Kálmám téri Sparban szúrta ki a 24.hu egyik kollégája azt a vásárlói tájékoztatót, amely szerint abban a boltban már nemcsak az árstopos termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a vásárlásnál, hanem a trappista sajtra is. A Spar tájékoztatása szerint erre a lépésre azért volt szükség, mert nincs elegendő elérhető mennyiség a termékből a piacon, a korlátozás minden Sparban érvényes. 

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Maximálták a Sparban, mennyi trappista sajtot vehetünk egyszerre, a hirdetmény alapján kiderült, hogy november 19-től már nemcsak az árstopos termékekre vezettek be mennyiségi korlátozást a vásárlásnál, hanem a trappista sajtra is. Eszerint jelenleg

  • kristálycukorból legfeljebb 2 kg-ot,
  • BL-55 búza finomlisztből 5 kg-ot,
  • 2,8%-os UHT tejből 6 litert,
  • napraforgó étolajból (kiszerelésenként is szűkítve) összesen legfeljebb 5 litert,
  • csirkemellből 3 kg-ot vagy 4 tálcányit,
  • csirke far-hátból 3 kg-ot,
  • sertéscombból 13 kg-ot,
  • valamint a Spar Magyarország Kft. által mérlegcímkével ellátott trappista sajtból maximum 3 kg-ot lehet egy alkalommal megvásárolni.

A lap megkereste a Spar-t, akik arról tájékoztattak, hogy azért vezettek be mennyiségi korlátozást egy nem árstopos termékre, a trappista sajtra, mert nincs elegendő elérhető mennyiség a piacon. A Spar Magyarország Kft. által mérlegcímkével ellátott trappista sajt azokra a kiszerelésekre vonatkozik, melyeket ők maguk szeletelnek és mérnek le. Minden Sparban egyforma a mennyiségi korlátozás, tehát nem csak a Széll Kálmán tériben találkozhatnak a hirdetményben rögzített renddel a vásárlók.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?