Most érkezett: olcsóbban vásárolhatnak a boltok dolgozói

Most érkezett: olcsóbban vásárolhatnak a boltok dolgozói

agrarszektor.hu
Egy új törvényjavaslat szerint a jövőben olcsóbban vásárolhatnak saját munkahelyükön az élelmiszerüzletek alkalmazottai. Ezzel csökkenthető a fluktuáció a munkaerőhiányos kiskereskedelemben – közölte az Economx-szal az Egyenlő.hu szakszervezet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Pénzügyminisztériumhoz fordult a kiskereskedelmi munkavállalók és családjaik érdekében az Egyenlő.hu modern szakszervezet, amely a CÖF-CÖKÁ-val együttműködésben a személyi jövedelemadó törvény módosítását javasolja.

Havi 35 ezer a limit

Ez a lehetőség nem kötelező, hanem választható lenne a kereskedők számára, azzal a kikötéssel, hogy az általuk forgalmazott termékekért fizetendő összeg nem lehet kevesebb a termék áfával növelt beszerzési áránál – mondta az Economx-nak Bubenkó Csaba.

Az Egyenlő.hu elnöke hozzátette: a kedvezményes vásárlási lehetőség keretösszege a javaslat szerint évente a Központi Statisztikai Hivatal által meghatározott éves infláció mértékével nőne.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?