A hónap végéig lehet jelentkezni triflák-képzésre

agrarszektor.hu
A föld alatti gombák - triflák - gyűjtésére vonatkozó hatósági jellegű képzés lebonyolítására vár jelentkezőket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal által szervezett oktatásra azért van szükség, mert a föld alatti gombák - ilyen például a szarvasgomba - gyűjtéséről szóló minisztériumi rendelet alapján 2013-tól föld alatti gombát csak az a személy gyűjthet, aki a Nébih szervezésében tartott, a trifla gyűjtésére vonatkozó képzést eredményesen elvégezte. Ennek a hatósági jellegű képzésnek a lebonyolítására október 31-ig várja a triflagyűjtéssel foglalkozó szervezetek jelentkezését a Nébih Erdészeti Igazgatósága.

A képzések megszervezésre olyan szervezetek jelentkezhetnek, amelyek Magyarországon vannak bejegyezve, alapító okiratukban, alapszabályukban tevékenységként szerepel a szarvasgombagyűjtés, és egyebek között vállalják, hogy az első képzést legkésőbb ez év december 31-ig lebonyolítják. A képzésre jelentkező szervezetek akkreditálást a Nébih saját hatáskörben végzi. A mostani felhívás során legfeljebb három - az értékelés alapján leginkább megfelelő - szervezetet választják ki. A képzés kötelező témaköreit, a pályázati feltételeket és a benyújtandó dokumentumokat is tartalmazó részletes felhívást a Nébih honlapján tették közzé.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?