2020. október 20. kedd Vendel

Hírek - Élelmiszer

Agrárszektor Konferencia: legolcsóbb jegyek az év csúcseseményére

Most még rendkívül kedvezményes, extra early bird áron lehet jelentkezni a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciájára, amely az év egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számít. A konferenciának december 3-4-én a siófoki Hotel Azúr ad otthont.
 
 

A Portfolio Csoport az idén december 3-4-én rendezi meg immár hagyományos kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít. Az esemény egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről. A konferencia napirendre veszi az ágazati szereplőit érintő legforróbb témákat és legfontosabb szabályozási változásokat is.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. A rendezvény előadásain és szekcióbeszélgetésein az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselői vesznek részt. Az első nap szakmai programja után állófogadás, díjátadó és szórakoztató műsor színesíti a programot.

A konferenciára most rendkívül kedvező, extra early bird áron lehet jelentkezni. A Portfolio Csoport 5 vagy több fő jelentkezése esetén 20 százalékos kedvezményt nyújt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai pedig 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe.

A jelentkezéshez kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu