Hogyan védjük ki a természeti csapásokat? - Választ ad az Agrárszektor Konferencia

agrarszektor.hu
Évszázados aszály sújtotta idén a hazai mezőgazdasági területeket, amelyeken ezermilliárdos károkat szenvedtek el a termelők. A Portfolio Csoport november 30.-december 1-i kétnapos jubileumi siófoki Agrárszektor Konferenciája kiemelten foglalkozik azzal, hogy a gyorsuló ütemű klímaváltozás milyen hatást gyakorol a magyar agráriumra, a szélsőségekre hogyan készülhetnek fel a gazdálkodók, milyen lehetőségeik nyílhatnak az öntözésfejlesztésre és miként fordíthatnak nagyobb figyelmet a károkat tompító öngondoskodásra.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

November30.-december 1-én rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az idén a tizedik lesz a 2013 óta tartó, év végi portfoliós agrárkonferenciák sorában. Az Agrárszektor Konferencia mára a hazai agrárium egyik legnagyobb és legrangosabb szakmai eseményévé vált, ahol a résztvevők száma meghaladja az ezer főt, az előadók száma pedig a százat. Az idei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr konferenciaközpont ad otthont.

A rendezvény áttekintéséhez kattintson ide>>

Az idei konferencia egyik kiemelt témája lesz, milyen károkat okozott az idei rendkívüli aszály a szántóföldeken, és a gyorsuló klímaváltozás hatására a következő időszakban milyen szélsőségekre és mezőgazdasági hatásokra lehet számítani Magyarországon. Szó lesz arról is, hogy az időjárási változások milyen új követelményeket támasztanak a gazdálkodókkal szemben, illetve a szélsőségek milyen piaci következményekkel (áringadozásokkal) járhatnak. A konferencia részletesen foglalkozik azzal is, milyen öntözésfejlesztési lehetőségek nyílhatnak a termelők előtt, illetve öngondoskodással (kárenyhítési rendszerekkel és biztosításokkal) hogyan csökkenteik a gazdálkodási kockázatokat.

A részletes programért kattintson ide>>

A rendezvény két napján az államigazgatási és üzleti szféra csúcsvezetői tartanak előadásokat, illetve vesznek részt a legaktuálisabb témákról szóló kerekasztal-beszélgetésekben. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az eseményen a Portfolio - rangos szakmai zsűri döntse alapján - az idén hét kategóriában átadja az év legjobb agrárgazdasági teljesítményeiért járó díjakat.  

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>> 

A konferencia az agrárium minden résztvevőjének - így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek - hasznos és naprakész információkat nyújt. A rendezvény részleteiről a portfolio.hu weboldalon tájékozódhat. 

A jelentkezési feltételek itt tekinthetők meg>> 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. december 5. 14:21