2021. március 1. hétfő Albin

Hírek - Élelmiszer

Ezek a legjobb kajszipálinkák 2019-ben Magyarországon: itt a toplista!

Kilenc magyar kajszibarack pálinka került be idén a Pálinkakiválóságok Könyvébe, ráadásul a 2019-ben először kiosztott "Agrárminisztérium pálinkája" díj nyertese is ebben a kategóriában található. A legjobb kajszipálinkák többsége a 7500-10000 forintos árkategóriába tartozik, de akad egy, amelyik kevesebb mint 5000 forintba kerül.
 
 

A Pálinkakiválóságok Könyve 2019-ben 22 pálinkaház 93 tételét gyűjtötte egybe, 2014-es megjelenése óta pedig több mint 500 pálinka különlegességet sorakoztatott fel. Idén 54 tétel került a Pálinkakiválóságok közé és 39 tétel nyerte el a TOP Pálinakiválóság címet. A Nemzeti Pálinkakiválóság Program célja a földrajzi árujelző-oltalommal rendelkező pálinka és törkölypálinka fogyasztási kultúrájának minőségi szintre emelése, illetve a termék népszerűsítése a hazai és a külföldi piacokon. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!
2019 legjobb kajszipálinkái
Miraculum - Kajszibarack pálinka - Agárdi Pálinkafőzde -TOP Pálinkakiválóság
Sárgabarack pálinka - Brill Pálinkaház - TOP Pálinkakiválóság
N18 Kajszibarack pálinka - Nobilis Pálinkafarm - TOP Pálinkakiválóság
Magyar kajszibarack pálinka - Márton pálinkafőzde - Agrárminisztérium pálinkája
Sárgabarack pálinka - 1Csepp Pálinkaház - Pálinkakiválóság
Prémium – Kajszibarack pálinka - Lunczer Pálinkaház - Pálinkakiválóság
Érlelt barack pálinka - Matheus Pálinkaház - Pálinkakiválóság
Hat királyné Pálinkája - Gönci Barackpálinka - Miskolci Likőrgyár - Pálinkakiválóság
Exclusive - Barackpálinka - Várda - Distillery - Pálinkakiválóság

A 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvébe idén kilenc kajszibarack pálinka került be. Hármat a TOP Pálinkakiválóságok közé, ötöt pedig a Pálinkakiválóságok közé választottak. Ebben az évben osztották ki először az "Agrárminisztérium pálinkája" díjat, amelyet a Márton Pálinkafőzde Magyar kajszibarack pálinkájának ítéltek oda. A pálinkák többsége a 7500-10000 forintos árkategóriába tartozik, egy tétel van csupán, amely kevesebb mint 5000 forintba kerül. 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu