2019. október 14. hétfő Helén

Hírek - Élelmiszer

Ezt a két új sört hozza a magyar piacra a Borsodi

Két új sörkülönlegességet hozott el Magyarországra a Borsodi Sörgyár - értesült az agrárszektor.hu. A müncheni főzetű Franziskaner szűretlen barna és szűretlen világos búzasörök receptúrája több évszázados, bajor hagyományokra vezethető vissza.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Míg a világos búzasörnek klasszikus banános, citrusos íze van, addig ennek a barna megfelelője testesebb, krémesebb ízjegyeket is hordoz magában. 

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A Franziskaner szűretlen barna búzasörnek sűrű, krémszínű habja van és jól harmonizál a vörös húsokkal, a vadakkal, de akár a desszertekkel is. Ezzel szemben a Franziskaner szűretlen világos búzasörnek dús, fehér habja van, enyhén édeskés utóíz jellemzi, és jól illik a grillezett húsételekhez. 

Címlap kép: Shutterstock

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu