2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Hírek - Élelmiszer

Ezt a két új sört hozza a magyar piacra a Borsodi

Két új sörkülönlegességet hozott el Magyarországra a Borsodi Sörgyár - értesült az agrárszektor.hu. A müncheni főzetű Franziskaner szűretlen barna és szűretlen világos búzasörök receptúrája több évszázados, bajor hagyományokra vezethető vissza.
 
 

Míg a világos búzasörnek klasszikus banános, citrusos íze van, addig ennek a barna megfelelője testesebb, krémesebb ízjegyeket is hordoz magában. 

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

A Franziskaner szűretlen barna búzasörnek sűrű, krémszínű habja van és jól harmonizál a vörös húsokkal, a vadakkal, de akár a desszertekkel is. Ezzel szemben a Franziskaner szűretlen világos búzasörnek dús, fehér habja van, enyhén édeskés utóíz jellemzi, és jól illik a grillezett húsételekhez. 

Címlap kép: Shutterstock

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu