Pálinkafőző tanfolyam indul

agrarszektor.hu
Az idén 8 éves Agárdi Pálinkafőzde erjesztési-lepárlási tanfolyamot indít magánfőzőknek, ennek oka az a kormányrendelet, mely engedélyezi az otthoni főzést. A szeminárium-sorozat 2011 januárjától indul, és az idei év decemberének elsejétől lehet rá jelentkezni.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az Agárdi Pálinkafőzde szeminárium-sorozatot indít magánfőzők részére 2011 januárjától, a kurzusokon az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos fontos tudnivalókat fogják oktatni - olvasható a cég honlapján. Az "Üstöcske" névre keresztelt új tevékenységgel a pálinkafőzde pozitív véleményét fejezi ki és támogatja a kormány azon törekvését, melyben támogatni kívánja a magánfőzés legalizálását.

Az Agárdi Pálinkafőzde bevezette a legújabb erjesztő-lepárló technológiákat, eddig nem használt stílusban és kiszerelésben forgalmazza termékeit, emellett új formát adott a pálinkáspohárnak és megreformálta az alapanyag vásárlásának szokásait az idén, fennállásának nyolcadik évfordulóját ünneplő cég.

Kezdetben fenntartásokkal fogadta a szakma illetve a fogyasztók az új céget, de ez gyorsan változott, a teljesen új élvezeti és minőségi világot bemutató pálinkák terjedésével. A főzde új gyümölcsfajokat illetve fajtákat is előnyben részesített, melyet a többi hasonló cég is átvett, így sikeresen tágította a gyümölcstermesztők piacát, mellyel megalapozta szoros kapcsolatát a termelőkkel.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?