2021. január 20. szerda Fábián, Sebestyén

Hírek - Élelmiszer

Pálinkafőző tanfolyam indul

Az idén 8 éves Agárdi Pálinkafőzde erjesztési-lepárlási tanfolyamot indít magánfőzőknek, ennek oka az a kormányrendelet, mely engedélyezi az otthoni főzést. A szeminárium-sorozat 2011 januárjától indul, és az idei év decemberének elsejétől lehet rá jelentkezni.
 
 

Az Agárdi Pálinkafőzde szeminárium-sorozatot indít magánfőzők részére 2011 januárjától, a kurzusokon az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos fontos tudnivalókat fogják oktatni – olvasható a cég honlapján. Az „Üstöcske” névre keresztelt új tevékenységgel a pálinkafőzde pozitív véleményét fejezi ki és támogatja a kormány azon törekvését, melyben támogatni kívánja a magánfőzés legalizálását.

Az Agárdi Pálinkafőzde bevezette a legújabb erjesztő-lepárló technológiákat, eddig nem használt stílusban és kiszerelésben forgalmazza termékeit, emellett új formát adott a pálinkáspohárnak és megreformálta az alapanyag vásárlásának szokásait az idén, fennállásának nyolcadik évfordulóját ünneplő cég.

Kezdetben fenntartásokkal fogadta a szakma illetve a fogyasztók az új céget, de ez gyorsan változott, a teljesen új élvezeti és minőségi világot bemutató pálinkák terjedésével. A főzde új gyümölcsfajokat illetve fajtákat is előnyben részesített, melyet a többi hasonló cég is átvett, így sikeresen tágította a gyümölcstermesztők piacát, mellyel megalapozta szoros kapcsolatát a termelőkkel.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu