2020. szeptember 30. szerda Jeromos

Hírek - Élelmiszer

Zseniális, de megrázó: egyedi módszerrel küzd egy angol kocsma a koronavírus ellen

A világban tomboló koronavírus-járvány miatt a 2020-as év egyik legfontosabb fogalma a szociális, avagy társas távolságtartás lett. Ez, röviden és tömören az emberek egymás közti biztonságos távolságának megtartását és megtartatását jelenti, amelynek biztosítására számos érdekes, elmés, vicces és bizarr elképzelés született már. Ezek közül pedig minimum dobogós az az ötlet, amelyet egy cornwalli kocsmában valósítottak meg.
 
 

Nagy-Britanniában, Cornwall megyében található St Just in Penwith városa, amelynek egyik legnépszerűbb kocsmája a Star Inn. A vendéglátóipari egység főbérlője, bár örült a kocsmák újbóli megnyitásának, némileg rossz néven vette, hogy a vendégek nem tartották be a szociális távolságtartásra vonatkozó előírásokat. Ezért egy meglehetősen drasztikus lépésre szánta el magát. A pult elé egy szabályos villanypásztort szereltetett fel, majd megfelelő módon kitáblázta azt, hogy a kerítés valódi, és mindenki legyen olyan kedves, és tartsa be a vonatkozó szabályokat, írta meg a Cornwall Live.

Johnny McFadden elmondta, hogy amíg nem szánta el magát erre a lépésre, mindenki azt csinált, amihez kedve volt, a vendégek egymás mellett támasztották a pultot és úgy általában, senki nem tartotta be a távolságtartásra vonatkozó előírásokat. A főbérlő szerint a pult elé telepített villanypásztor mindenki javát szolgálja.

A beszámolók szerint néhányan már megtapasztalhatták, milyen érzés az, ha az ember nekidől egy működő villanypásztornak. Johnny McFadden szerint a berendezés általában nem üzemel, de szükség esetén bármikor vissza lehet kapcsolni.

(A cikkben felhasznált képek a The Square Takeaway tulajdonát képzik.)

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu