2020. február 27. csütörtök Ákos, Bátor

Hírek - Európai Unió

Előbbre hozott határidők

Az eddigi rendszertől eltérően, korábban is megkezdhetik beruházásaikat az energiaültetvények tulajdonosai, ugyan is a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) megváltoztatta az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból létrehozott energiaültetvény-támogatási, kertészetkorszerűsítési és öntözés-meliorizációs kérelmek benyújtási határidejét – olvasható a minisztérium közleményében.
 
 

A kertészetek korszerűsítésére igénylehető támogatások kérelmének beadási határidejét április 1.- május 2. –ről március 1-31 re módosította rendeletmódosításával a VM. A szeptember 1. és október 1. között leadható öntözési-meliorizációs és vízgazdálkodási kérelmeket pedig május1-31-re hozta előre 2011-től.

Emellett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az igénylésekhez bekéri a célterületenkénti kiadásokhoz és támogatásokhoz, valamint az ügyféltípushoz, megvalósítási helyhez és pontozáshoz kapcsolódó adatokat.

A VM a fás és lágyszárú energianövények támogatási rendszerében pedig olyan változásokhoz folyamodott, mely szerint a beruházók saját felelősségükre előbb kezdhetnek bele a finanszírozásokba, hiszen a novemer1-január 15-ig tartó határidő előbbre jött október 1. és november 15. közé.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárium 2020 Konferencia

  Az agrárium jelen és jövője

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu