Sajtóközlemény: Támogatást igényelhetnek az anyakecskék tartói! - emlékeztet a Magyar Agrárkamara

agrarszektor.hu
Az anyakecske tartásához vissza nem térítendő támogatás igényelhető. Ennek igénybevételéhez a kérelmezőknek postán kell az MVH-hoz eljuttatniuk - az MVH által rendszeresített formanyomtatványon - támogatási kérelmüket 2012. január 31-ig - hívja fel a figyelmet a Magyar Agrárkamara közleményében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az anyakecsketartás "de minimis" támogatásáról szóló 137/2011. (XII. 22.) VM rendelet alapján anyakecske tartásához vissza nem térítendő nemzeti támogatás igényelhető. A támogatás mértéke 3000 Ft/anyakecske. A támogatás igénybevételéhez a kérelmezőknek postán kell az MVH-hoz eljuttatniuk támogatási kérelmüket 2012. január 31-ig a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatósága részére, a 1385. Budapest 62., Pf. 867. címre.

A támogatást a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 1/2012. (I. 6.) számú közleményének mellékletét képező N0078-es nyomtatványon kell igényelni. A kérelmet annak 8. pontjában a Magyar Juh és Kecsketenyésztők Szövetségnek is igazolnia kell. A kérelmezőnek nyilatkoznia kell az előző időszakban kapott de minimis támogatásokról is - olvasható a kamarai közleményben.

A kérelmező köteles továbbá - a támogatási kérelem benyújtását megelőzően - az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél nyilvántartási Rendszer szerinti regisztrációs számát a Tenyészet Információs Rendszerbe bejelenteni, amelyet a http://www.enar.hu/ honlapról letölthető 2151. sz., vagy 2167. sz. nyomtatványokon tehet meg. A támogatást igénylő a támogatási kérelemben megjelölt anyakecskét, a támogatási kérelem benyújtási időszak utolsó napjától kezdődően legalább 100 naptári napon át köteles folyamatosan a birtokán tartani - emlékeztet a Magyar Agrárkamara.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?