Legyen ott az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén!

Legyen ott az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén! (x)

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közös szervezésében megvalósuló szakmai kiállításon a legújabb munkagépek és növénykultúrák bemutatása mellett a gazdálkodás környezeti fenntarthatóságának aktív, gyakorlati megvalósítási lehetőségeibe is betekintést nyújt. Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén, 42 hektár kiállítótéren idén 20 ezer érdeklődőre számítanak.

Az európai léptékkel is grandiózusnak nevezhető eseményen a kiállító cégek által hozott és közreadott tudás képviseli a legnagyobb értéket. A gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést, illetve a hatékonyság javítását biztosító döntések meghozatalában.

A tematikus elrendezésű, másfél hektáros területen a kamara szakértő kollégái talaj-, víz-, gyep- és erdőgazdálkodási tudnivalókkal, illetve a KAP 2023-27 időszakban igénybevehető támogatásokkal kapcsolatos információkkal és tanácsokkal várják az érdeklődőket. A tanösvény különböző állomások segítségével igyekszik bemutatni az agrárium klímaváltozással érintett területeit és azokat az alkalmazható megoldásokat, amelyek segítenek a gazdálkodóknak szembenézni a kihívásokkal, ezáltal mérsékelni a negatív hatásokat és elősegíteni a gazdaságok az alkalmazkodását a változó körülményekhez.

Az ingyenesen látogatható esemény kiváló találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival.

Állítson ki Ön is! Május 8-ig kedvezményes feltételekkel lehetséges kiállítóként csatlakozni.

Bővebb információért látogasson el a rendezvény honlapjára.

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?