Átadták az Agrár és Környezetvédelmi Innovációs Díjat

agrarszektor.hu
Sertésbetegség elleni termék nyerte a 2010-es Agrár és Környezetvédelmi Innovációs Díjat. Az elismerést Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár adta át kedden, a Parlamentben.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Vidékfejlesztési Minisztérium által alapított, Agrár és Környezetvédelmi Innovációs Díjat a Pharmatéka Bt. "Költségkímélő, hatékony készítmény kifejlesztése a sertésdizentéria kialakulásának megelőzésére" című pályázata nyerte el. A tárca 600 ezer forintos támogatásban részesíti a nyertest.
A Pharmatéka Bt. egy olyan sertésdizentéria ellenes készítményt fejlesztett ki, amely az állat takarmányába keverve alkalmas véres hasmenéses megbetegedések elleni védekezésre. Ha a sertésbetegség fennáll, a dizantériás tünetek a takarmányadalék etetésével pár nap alatt megszűnnek. A Diarr Stop S Plus nevű készítmény a hízlalási időszak kezdetétől a levágásig folyamatosan használható, nincs humán-egészségügyi kockázata. A termék javítja a betegség elleni antibiotikumos kezelések hatékonyságát, alkalmazásával jelentősen csökkenthetőek a gyógyszerköltségek.


A Vidékfejlesztési Minisztérium nagyra értékeli, és támogatja a magyar cégek innovatív készítményeit, amelyek hatékonyan elősegítik a hazai állatállomány egészséges fejlődését.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?