Ha nem elég a négykerék

Hatkerék-hajtással a legnehezebb terepen is jól használható a legújabb BRP Can-Am munkagép.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A mezőgazdaságban, de azon belül is főleg az erdészetekben, szőlőültetvényeken sokszor csak kisebb méretű munkagépekkel lehet elférni, miközben a terep- vagy időjárási viszonyok olykor megkövetelik maximális vonóerő kifejtését. Ilyenkor néha a 4x4-es hajtás is kevés, a teher tömege, vagy a talaj szerkezete miatt többre van szükség. Ebben az esetben jó választás a BRP Can-Am 6x6-s járműve.

A 2014-es év látványosan újszerű haszonjárműve, munkagépe lehet a BRP Can-Am Outlander 6x6-os hajtásképletű, háromtengelyes járműve, mely október elején mutatkozott be Európa számára. A hamarosan Magyarországra is megérkező erőgép besorolása lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági gépbeszerzési pályázatok, támogatások keretében is megvásárolható legyen, így a gyártásnak is helyet adó Finnországban érvényes 19 ezer eurós induló árát is ennek figyelembevételével kell értékelni. Az új 6x6-os-t a világcég többi quadjához és jet-skijéhez hasonlóan, a szintén Bombardier tulajdonban lévő Rotax motorja, abból is a legerősebb, 80 lóerős, ezres V-Twin hajtja.

A munkagép 730 kg-os vontatási és 363 kg-os terhelhetőségi kapacitással rendelkezik. Megfelelő karbantartás esetén hosszú távú befektetésként lehet rá tekinteni, évtizedekig képes ellátni feladatát. A Can-Am Outlander 6x6 első példánya a forgalmazótól kapott információk szerint néhány héten belül Magyarországon is elérhető és megrendelhető lesz. Mint azt a forgalmazó Jet Power Kft-nél az Agrarszektor.hu kérdésére elmondták, az Outlander 6x6 ebben a műfajban a Bombardier első igazi, sokcélú, univerzális terep munkagépe, amely nem a szórakozást, kikapcsolódást, sportolási lehetőséget keresőknek, hanem a professzionális felhasználóknak, kifejezetten munkavégzési célból készült.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02