Ha nem elég a négykerék

Hatkerék-hajtással a legnehezebb terepen is jól használható a legújabb BRP Can-Am munkagép.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A mezőgazdaságban, de azon belül is főleg az erdészetekben, szőlőültetvényeken sokszor csak kisebb méretű munkagépekkel lehet elférni, miközben a terep- vagy időjárási viszonyok olykor megkövetelik maximális vonóerő kifejtését. Ilyenkor néha a 4x4-es hajtás is kevés, a teher tömege, vagy a talaj szerkezete miatt többre van szükség. Ebben az esetben jó választás a BRP Can-Am 6x6-s járműve.

A 2014-es év látványosan újszerű haszonjárműve, munkagépe lehet a BRP Can-Am Outlander 6x6-os hajtásképletű, háromtengelyes járműve, mely október elején mutatkozott be Európa számára. A hamarosan Magyarországra is megérkező erőgép besorolása lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági gépbeszerzési pályázatok, támogatások keretében is megvásárolható legyen, így a gyártásnak is helyet adó Finnországban érvényes 19 ezer eurós induló árát is ennek figyelembevételével kell értékelni. Az új 6x6-os-t a világcég többi quadjához és jet-skijéhez hasonlóan, a szintén Bombardier tulajdonban lévő Rotax motorja, abból is a legerősebb, 80 lóerős, ezres V-Twin hajtja.

A munkagép 730 kg-os vontatási és 363 kg-os terhelhetőségi kapacitással rendelkezik. Megfelelő karbantartás esetén hosszú távú befektetésként lehet rá tekinteni, évtizedekig képes ellátni feladatát. A Can-Am Outlander 6x6 első példánya a forgalmazótól kapott információk szerint néhány héten belül Magyarországon is elérhető és megrendelhető lesz. Mint azt a forgalmazó Jet Power Kft-nél az Agrarszektor.hu kérdésére elmondták, az Outlander 6x6 ebben a műfajban a Bombardier első igazi, sokcélú, univerzális terep munkagépe, amely nem a szórakozást, kikapcsolódást, sportolási lehetőséget keresőknek, hanem a professzionális felhasználóknak, kifejezetten munkavégzési célból készült.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Agrárpénzek

Jön az uniós pénz a gazdáknak

Október 16-án kezdődik a közvetlen támogatások és egyes vidékfejlesztési intézkedések előlegének kifizetése.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?