Pályázati forrásból

Pályázati források is felhasználhatóak a mezőgazdasági gépként még ismeretlen 6x6-os Outlander beszerzéséhez.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A jövőre kezdődő új uniós költségvetési időszak óriási távlatokat nyit a mezőgazdasági támogatások területén. Magyarországon a most megnyílt, hatvanmilliárdos keretösszegű gépvásárlási támogatási pályázattal az időközben megjelent új szereplők kínálatából is válogathatnak a gazdák.

Az eddig világszerte hobbigyártóként ismert és elismert BRP a Bombardier szabadidős termékeinek gyártója szintén "bejelentkezett" a mezőgazdasági géppiacra. Bóday Pál, a BRP termékeit forgalmazó Jet-power Kft. kommunikációs igazgatója elmondta, hogy való igaz, a BRP termékei, a Sea-Doo a Can-Am az utóbbi évtizedekben az igényes hobbipiac szereplői voltak, de nem szabad elfelejteni, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező kanadai cég az akkoriban még elsősorban munkához, kutatáshoz, mentéshez használt hószánjaival lett világhírű, vagyis munkagépekkel, amelyek egyébként szórakoztatnak is. Ezt a sikeres hagyományt eleveníti most fel a BRP 2014-es újdonságával az Outlander 6x6-tal, amely azt az időszakot idézi, amikor bizony a quadok sem kirándulásra, versenyzésre szolgáltak, hanem nehéz terepeken dolgozók munkáját segítették. Igaz az Outlander 6x6 nem négy, hanem hatkerekű, nem négy, hanem hatkerék-hajtású, de abban konzekvensen követi e nemes hagyományt, hogy vérbeli munkagép, amely ha kell - és marad rá idő -, szórakoztat is.

"Úgy gondoljuk, e géppel méltóképp jelentkezhetünk be a hazai mezőgazdasági géppiacra, amelynek számos olyan szegmense van, ahol az Outlander 6x6 jobbat, hatékonyabbat, olcsóbbat kínál másoknál. Elsősorban erdőgazdaságok, az állattenyésztés különböző területein működő vállalkozások, a borászatok számára érdemes próbára tenni ezt a gépet, mert könnyen kiderülhet, több más, akár egyenként is drágább munkagép kiváltására is alkalmas. Nyilván eleinte lesznek olyanok, akik még ódzkodnak a hobbipiacon hírnevet szerzett márkától, de azért ha körbe nézünk a nagyvilágban a BRP termékek legyenek azok quadok, homokfutók vagy éppen jet-ski-k, mindig is jól teljesítettek a munka világában. Nem véletlen, hogy nemzeti parkok, vízimentő szolgálatok, vagy éppen sarkkutatók évtizedek óta elismerik és szeretik e - hobbi és professzionális célokra egyaránt jól használható - termékeket. A Can-Am Outlander 6x6 újdonsága az, hogy hosszú évtizedek után az első olyan quad, amit kifejezetten munkára terveztek. Bízom benne, hogy a magyar gazdák előtt is bizonyíthat." - tette hozzá Bóday Pál.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Agrárpénzek

Jön az uniós pénz a gazdáknak

Október 16-án kezdődik a közvetlen támogatások és egyes vidékfejlesztési intézkedések előlegének kifizetése.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?