Pályázati forrásból

Pályázati források is felhasználhatóak a mezőgazdasági gépként még ismeretlen 6x6-os Outlander beszerzéséhez.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A jövőre kezdődő új uniós költségvetési időszak óriási távlatokat nyit a mezőgazdasági támogatások területén. Magyarországon a most megnyílt, hatvanmilliárdos keretösszegű gépvásárlási támogatási pályázattal az időközben megjelent új szereplők kínálatából is válogathatnak a gazdák.

Az eddig világszerte hobbigyártóként ismert és elismert BRP a Bombardier szabadidős termékeinek gyártója szintén "bejelentkezett" a mezőgazdasági géppiacra. Bóday Pál, a BRP termékeit forgalmazó Jet-power Kft. kommunikációs igazgatója elmondta, hogy való igaz, a BRP termékei, a Sea-Doo a Can-Am az utóbbi évtizedekben az igényes hobbipiac szereplői voltak, de nem szabad elfelejteni, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező kanadai cég az akkoriban még elsősorban munkához, kutatáshoz, mentéshez használt hószánjaival lett világhírű, vagyis munkagépekkel, amelyek egyébként szórakoztatnak is. Ezt a sikeres hagyományt eleveníti most fel a BRP 2014-es újdonságával az Outlander 6x6-tal, amely azt az időszakot idézi, amikor bizony a quadok sem kirándulásra, versenyzésre szolgáltak, hanem nehéz terepeken dolgozók munkáját segítették. Igaz az Outlander 6x6 nem négy, hanem hatkerekű, nem négy, hanem hatkerék-hajtású, de abban konzekvensen követi e nemes hagyományt, hogy vérbeli munkagép, amely ha kell - és marad rá idő -, szórakoztat is.

"Úgy gondoljuk, e géppel méltóképp jelentkezhetünk be a hazai mezőgazdasági géppiacra, amelynek számos olyan szegmense van, ahol az Outlander 6x6 jobbat, hatékonyabbat, olcsóbbat kínál másoknál. Elsősorban erdőgazdaságok, az állattenyésztés különböző területein működő vállalkozások, a borászatok számára érdemes próbára tenni ezt a gépet, mert könnyen kiderülhet, több más, akár egyenként is drágább munkagép kiváltására is alkalmas. Nyilván eleinte lesznek olyanok, akik még ódzkodnak a hobbipiacon hírnevet szerzett márkától, de azért ha körbe nézünk a nagyvilágban a BRP termékek legyenek azok quadok, homokfutók vagy éppen jet-ski-k, mindig is jól teljesítettek a munka világában. Nem véletlen, hogy nemzeti parkok, vízimentő szolgálatok, vagy éppen sarkkutatók évtizedek óta elismerik és szeretik e - hobbi és professzionális célokra egyaránt jól használható - termékeket. A Can-Am Outlander 6x6 újdonsága az, hogy hosszú évtizedek után az első olyan quad, amit kifejezetten munkára terveztek. Bízom benne, hogy a magyar gazdák előtt is bizonyíthat." - tette hozzá Bóday Pál.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?