A domináns cég dízájnja győz: A Viking stihlesedik, az Asla-Lift grimmesedik

agrarszektor.hu
Bár egy-egy felvásárlás után gyakran hosszú évekig megőrizheti a bekebelezett márka az eredeti külsejét és nevét, a teljes egybeolvadás sokszor elkerülhetetlen. Ez történik most a Vikinggel és az Asla-Lifttel - írja az eilbote-online.com.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A világ legnagyobb motorfűrész- és motoros kertigép-gyártója a Stihl, amely az akkus gépek piacán is komoly részesedéssel bír, és fejlesztési erőforrásainak nagy részét az akkutechnikák tökéletesítésére fordítja. A hozzá tartozó, zöldszínű, Viking márkájú gépeket is ezután a Stihl narancssárga színeiben gyártják majd. Egységes dizájnt és megjelenést kölcsönözve a világ minden részében jelen lévő márkáknak.

További újdonság, hogy ezután a Stihl márkanév alatt is megjelennek a piacon a motoros kapálógépek kétféle nagy - 60 és 85 cm-es - munkaszélességben (MH 560, MH 585), illetve kisebb, 45 cm-es sorközművelésre alkalmas munkaszélességben is (MH 445, MH 445R). A nagyobb munkaszélességűeket Kohler motor, a kisebbeket Briggs Stratton motorok működtetik, a korábbi Viking modellekhez képest nagyobb teljesítménnyel.

A burgonyagép-specialista Grimme két évvel ezelőtt vásárolta fel az ASA-Lift zöldségnövény-betakarítógépeket gyártó dán céget,  amellyel már több évtizeddel előtte volt kooperációja. Az ASA-Lift betakarítógépek eredetileg kék színben készültek, mostantól ezeket a gépeket is a Grimme piros színeiben gyártják és viszik a piacra. A felvásárlás óta a Grimme Group növelte a dániai Soröben található ASA-Lift gyár kapacitását, új 2.200 m2-es gyártó csarnokot építettek a megnövekedett gyártáshoz és 30 százalékkal növelték a dolgozói létszámot is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?