Kihagyhatatlan lehetőség a növényvédelmi szakembereknek: itt lehet jelentkezni

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézete és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 2019. szeptemberében két alkalommal is permetezőgép-felülvizsgálati alapképzést indít a növényvédelmi szakemberek számára. A kurzusok mindkét esetben egynaposak lesznek, szeptember 19-én és 24-én kerülnek megrendezésre Gödöllőn.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Mivel az új szabályozás értelmében mostantól háromévente kötelező műszaki felülvizsgálatot végezni a növényvédelmi permetezőgépeken, a NAIK MGI és a NÉBIH erre felkészítő egynapos alapkurzusokat hirdetett meg szeptember második felére. A jelentkezők nagy számra való tekintettel két időpontra, szeptember 19-e és 24-e, is meghirdették az alapkurzust.

A kurzuson való részvétel feltétele továbbá, hogy a képzés díjának befizetéséről szóló igazolást, valamint a képzés teljesítésére kiválasztott dátumot legkésőbb szeptember 12-ig el kell küldeni a novenyvedelem@nebih.gov.hu e-mail címre. Ezt az igazolást hitelt érdemlő módon a képzés napján is át kell adni a szervezőknek.

A jelentkezések visszaigazolása válaszlevélben történik. A férőhelyek korlátozott száma miatt, ha az egyik időpont betelt, a jelentkező automatikusan már csak a másik időpontban megszervezett alapképzésen vehet részt. Az alapképzés szakmai ismeretanyagának elsajátítása vizsgaköteles. Az eredményes vizsgáról a Nébih tanúsítványt állít ki. A műszaki felülvizsgálatot végzők számára fontos lehet, hogy elérhetőek a Nébih honlapján a növényvédelmi gépek felülvizsgálata során készítendő jegyzőkönyvek mintái, de az elérhető jegyzőkönyv-mintákkal azonos tartalmú, tehát adatközlésében azonos, ám más formátumú jegyzőkönyveket a Nébih elfogadja. A jegyzőkönyv minták megtalálhatók a Nébih honlapján.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?