Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2021 januárjában a magyar gazdák közel ugyanannyi traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 első hónapjához képest ugyanakkor mintegy 10 százalékkal több traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka januárban a John Deere volt, amelyből 30-at adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 19 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a Fendt, negyedik a Solis, ötödik pedig a Case volt az év első hónapjában.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

2021 januárjában az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Fendt, a Solis és a Case voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 30-at adtak el januárban, ami 9-cel több, mint egy évvel korábban, míg New Hollandból 19 darab, 3-mal kevesebb talált gazdára. Fendt-ből 7-tel kevesebbet, 16 darabot vásároltak most a gazdák, míg Solis-ból és Case-ből kétszer több traktort értékesítettek most januárban, mint 2020-ban. Érdekesség, hogy 2021 első hónapját tekintve, a Massey Ferguson és a Zoomlion márkák is hatalmas népszerűségnek örvendtek a gazdák körében. 

2021 januárjában összesen 193 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest eggyel kevesebb darabot jelent, 2020 januárjában ugyanis 194 traktor kelt el. 2018-hoz képest ugyanakkor jelentősen nőtt az eladások száma 2021 első hónapjában, hiszen akkor 175 traktort adtak el. 2020 decemberéhez képest jelentősen csökkent a vásárlási kedv, hiszen akkor 328 darabot értékesítettek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?