Debütált az Axiál interaktív bemutatója

Debütált az Axiál interaktív bemutatója

Első alkalommal rendezte meg az Axiál Kft. a GaboNAP névre keresztelt eseményt. A szabadtéri rendezvény célja a mezőgazdasági évet meghatározó aratási munkálatok interaktív bemutatása volt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Baranya vármegyei Dunaszekcső adott otthont július 4-én a GaboNAP névre keresztelt eseménynek, amelyet az Axiál Kft. és a Duna-Gyöngye 2000 Mezőgazdasági Zrt. a mezőgazdaság egyik sarokköve, a betakarítási munkálatok bemutatására hívott életre, az aratástól, csépléstől és szemhordástól kezdve a bálázáson és tarlóhántáson át egészen a bálarakodásig.

Az interaktív szántóföldi gépbemutató mellett a szervezők terepjárós élménytúrával és határszemlével, traktoros ügyességi pályával és a múlt század elején használatos, autentikus cséplőgépekkel és eszközökkel is készültek. A tervezett programot azonban rövid úton meghiúsította az időjárás, a térségre lecsapó kiadós eső formájában. Ez nemcsak a szervezőknek és a résztvevőknek volt rossz hír, hanem a környékbeli gazdáknak is, mivel az eső aznapra az aratási munkálatoknak is véget vetett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?