A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem!

A mezőgazdaság soha nem állhat meg – Még éjszaka sem! (x)

agrarszektor.hu
A mezőgazdasági munkák legnagyobb ellensége az idő. Amennyiben az adott munkaművelet nem fejeződik be időben, akkor a termény egy része tönkremehet, ez pedig jelentős többletterhet okoz. Ennek elkerülése érdekében a gazdálkodók nagy része éjszakába nyúlóan dolgozik, viszont az esti órákban elkerülhetetlen, hogy megfelelő látási viszonyokat teremtsük. A mai fejlett LED-es fényszóróknak köszönhetően nappali világosságot tudunk varázsolni a kombájnunk vagy traktorunk köré, ezáltal sokkal biztonságosabbá tudjuk tenni a munkakörülményeket.

De mit tehetünk, ha a John Deere gépünk régi, hagyományos halogén fényszórókkal vagy munkalámpákkal van felszerelve?

Ebben az esetben a régi, elavult halogénlámpák nem nyújtanak megfelelő minőségű fényerőt, ezért azok cseréje javasolt. A KITE Zrt. kínálatában megtalálhatja a közepes és nagy traktorokra, kombájnokra, valamint önjáró szecskázókra való gyári LED-lámpákat, amelyek teljes mértékben kompatibilisek a John Deere gépével.

Ezen gyári John Deere LED-lámpák rendkívül nagy előnye, hogy a mezőgazdasági gépekre specifikusan lettek tervezve, por- és vízállók, valamint a rezgésekkel és extrém hőmérséklettel szemben is ellenállnak, így a legmostohább körülmények között is maximális teljesítményre képesek. Fontos megjegyezni a LED-lámpák hosszú élettartamát és ezen üzemeltetési időszak alatti karbantartásmentességét is. A gyári fényszóróknak köszönhetően optimális fényerősség és fényszín érhető el, amellyel a munkavégzéshez szükséges legjobb feltételeket tudjuk megteremteni.

 

Amennyiben szeretné John Deere gépének halogénlámpáit lecseréltetni gyári LED-lámpák­ra, akkor a részletek érdekében keresse a KITE Zrt. alkatrész-ér­tékesítési menedzserét, ugyanis 2023. 09. 30-ig 30% kedvez­ménnyel tudja megvásárolni eze­ket a termékeket!

Az akcióban részt vevő géptípusok:

Traktorok:

John Deere 6M (2020-as évjárattól),
John Deere 6R (2022-es évjárattól),
John Deere 7, 8 és 9-es sorozat (2004–2020 közötti gyártottak),

Kombájnok:

John Deere W, T, S sorozat (2016– 2022 között gyártottak),

Önjáró szecskázók:

John Deere 8000-es és 9000-es sorozat

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?