Az újdonságokról fog szólni a hannoveri Agritechnica kiállítás

Az újdonságokról fog szólni a hannoveri Agritechnica kiállítás

agrarszektor.hu
Biogáz-üzemű és tisztán elektromos hajtású traktor, valamint precíziós szoftvercsomag is várja az Agritechnicán az érdeklődőket. A rendezvény Európa legjelentősebb gépes szakkiállításának számít, ahol a fókusz idén a fenntartható termelésen és modernizáción lesz.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Több mezőgép-kategóriában a szabályok újraírásával szeretné búcsúztatni 2023-at a New Holland, a gyártó mérnökei az év legfontosabb újdonságait meghagyták a november 12-18. között tartott hannoveri Agritechnica kiállításnak. A világ legnagyobb agráripari és -technológiai kiállításán az új betakarítógép-vonalat, erőgépeket mutatnak be, de készülnek fenntartható bioüzemanyaggal üzemelő mezőgazdasági géppel is – közölte a vállalat közleményében.

A szakmai eseményen digitális megoldásokat, munkavégzést könnyítő automatizációkat ismerhetnek meg és tesztelhetnek a termelők a precíziós gazdálkodáshoz átfogó rendszer biztosító szoftvercsomag részeként.

A látogatók a rendezvényen átfogó képet alkothatnak a jelenlegi gép- és szolgáltatási palettáról, beleértve a frissen bemutatott valamennyi kiegészítőt minden gépcsalád esetében. A termelők érdeklődhetnek a traktorok, alsó középkategóriát képviselő erőgépek, speciális erőgép-kategóriák, betakarítógépek, bálázók, szecskázók, építőipari gépek iránt is.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?